Translate

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Λίγα λόγια για εμάς:


  


 -Από το 1987 ξεκινήσαμε συνεργασία με γερμανικές, ιταλικές αλλά και ελληνικές εταιρίες τοποθετώντας ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, μπάνια. Έπειτα από έξι χρόνια εμπειρίας και πείρας στον χώρο, αποφασίσαμε να ανοίξουμε την δικιά μας μικρή επιχείρηση.
  -Το εργαστήριό μας, δραστηριοποιήθηκε το 1994 με έδρα το παλιό Ηράκλειο Αττικής. Μέχρι το 1999 η κύρια απασχόλησή μας ήταν οι: κατασκευές εντοιχιζόμενων ντουλαπιών κουζίνας, ντουλάπες εντοιχιζόμενες (συρόμενες-ανοιγόμενες), ντουλάπια μπάνιου, παιδικό έπιπλο, κρεβατοκάμαρες, πόρτες εσωτερικές-εξωτερικές, κουφώματα ξύλινα, μικρο έπιπλα και οτιδήποτε αφορά το ξύλο. 
  -Το 1996 μεταφερθήκαμε στην Μεταμόρφωση Αττικής σε νέο μεγαλύτερο χώρο και από το 1999 εμπλουτίσαμε το εργαστήριό μας με δυο καινούρια μηχανήματα, όρθια τεμαχιστηκή, για κοπή μοριοσανίδων όπως μελαμίνες, νοβοπάν, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πιβισιέρα για κόλλημα P.V.C.
  -Με πείρα πλέον αρκετών χρόνων στο χώρο, αναλαμβάνουμε την διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού ή του μαγαζιού σας εξ ολοκλήρου, ακόμα και την ανακαίνισή τους με δικά μας έμπειρα συνεργεία. 
  -Ράφια, πάγκους, πορτάκια και υλικά επιπλοποιίας (ότι αφορά κουζίνα, ντουλάπα) και υλικά συναρμολόγησης (βίδες - γωνίες κ.α. ) σε προσιτές τιμές, και με την πείρα την δική μας μπορείτε μόνοι σας να αναλάβετε την κατασκευή και τοποθέτηση των δικών σας επίπλων.
  -Ακόμα, πώληση χονδρική για επαγγελματίες σε ότι υλικό διαθέτουμε.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Συρταριέρα





- Συρταριερα με 12 μεγάλα συρτάρια σε χρώμα βέγγε και δρυς οριζόντιο.








                                                                                    Μεγάλα συρτάρια για περισσότερο χώρο αποθήκευσης



-Νίκελ ποδαράκι ρυθμιζόμενο